Om os

20 års erfaring i branchen gør en forskel.

rectangles pattern white green large

Vores løfte

2 partnere med et fælles mål om at sikre og forbedre el-installationer.

DSC 5314

Indehaver

Klaus Pudler Fryland

IMG 2223

Indehaver

Jim Rasmussen

Mission

Vi vil være bedst

Vores mission er at yde en høj kvalitet -og service for vores kunder uden at gå på kompromis med prisen. Vi har en bred erfaring på alle de el-opgaver vi laver, og har en godkendt autorisation bag, som er med til at danne grundlaget for vores kvalitet. I vores branche er vi konkurrencedygtige og har de ressourcer der skal til for at være en succesrig EL virksomhed.

Værdier

Vores erfaring siger at godt arbejde giver glade og tilfredse kunder.

Personlighed

Højt service niveau

Høj faglighed

PĂĄlidlighed

Vision

KorpsĂĄnd sikrer vores succes

EL Korpset har en fælles vision om at værne om den Korpsånd der eksisterer i firmaet. Gennem fællesskab men også selvstændighed, udfordrer vi os selv og andre. Vi er eksperter på vores område, vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds. Derfor er det vores klare overbevisning at værne om sammenholdet både for vores kollegaer og kunder. Vi har ikke ambitioner om at være de største, men vi har ambitioner om at være de bedste. Det er vores nuværende mål og vores fremtidige.

Med den accelererende udvikling vi befinder os i, er vi på mange måder en dynamisk virksomhed, som følger med udviklingen. Vi kan hurtigt implementere og indordne os i hvordan markedet og industrien ændre sig med tiden, når vi løbende uddanner os.

Da vi lever af glade kunder, er det vigtigt for os at yde den bedste service for vores kunder. Men det kræver også at vores hold af elektrikere er glade. Vi sørger for vores medarbejdere på mange måder, hvilket giver dem den rette Korpsånd i El Korpset, hvor vi alle arbejder sammen. Vi er på mange måder en dynamisk virksomhed med mulighed for at udvikle sig i en retning man selv ønsker. Der er stor Flexibilitet hvor man på mange måder styrer sin egen hverdag.

Værdier

Personlighed
Højt service Niveau
Høj faglighed
PĂĄlidlighed

Vi har erfaret at vores selvtilfredshed bliver belønnet at tilfredse kunder. Vores selvtilfredshed skal være i orden, da det danner grundlag for det arbejde vi udfører og det skal jo helst være energigivende at gå på arbejde. Derfor er vi opmærksomme på altid at værner om vores kunder.

Vi gør en dyd i at yde god service på mange parametre. Det er en kunst i sig selv, da alle har forskellige behov. Personlighed er en af dem. Vi prøver at sætter os i vores kunders situation som var den vores egen. På den måde føler vores kunder sig trygge når vi yder vores service hos dem. Da vi er en lille virksomhed med særligt udvalgte elektrikere, er vi rige på personlighed

Samarbejdspartnere

FĂĄ et uforpligtende tilbud

Brug for en elektriker eller el-installatør i Storkøbenhavn eller Nordsjælland?

Udfyld vores kontaktformular

Vi forsøger altid at svare inden for 24 timer. Vi glæder os til at give den bedste service.

FĂĄ et uforpligtende tilbud

FĂĄ et godt tilbud inden for 24 timer. Vi er medlem af TEKNIQ, din sikkerhed for et godt arbejde.

Tilbudsformular

Vi forsøger altid at svare inden for 24 timer. Vi glæder os til at give den bedste service.