Ydelse

Nybyg eller renovering

Står du og skal renovere dine elinstallationer i dit hus eller lejlighed, så er vi specialiseret i at kunne løse alle opgaver. Med mange års erfaring inden for faget er du i trygge hænder når El Korpset er på sagen.

  • Flot og solidt håndværk
  • Kvalitetssikret og testet
  • Hurtig udførelse og til tiden
  • Fair og konkurrencedygtige priser

Udfyld vores kontaktformular

Vi forsøger altid at svare inden for 24 timer. Vi glæder os til at give den bedste service.

Kvalitet og sikkert arbejde

Arbejdsmetoden under udførelse

Vi giver vi altid råd og vejledning med på vejen under hele forløbet. Vi identificerer nemt gamle elinstallationer og fortæller altid om det er en ulovlig elinstallation som skal udbedres. Vi har altid det rette sikkerhedsudstyr til opgaven, så vi kan udføre kvalitetsarbejde til alle vores kunder.

Du er i sikre hænder

El Korpset er autoriseret

Da vi er en autoriseret elektrikervirksomhed, kan du være sikker på at alle el regler altid bliver overholdt. Vores elektrikere er godt uddannet og får løbende kurser, så de altid er up to date. Det er vigtigt for os at levere et godt stykke arbejde. Vores kunder er på den måde mere tilfredse og vores fejl er minimale.

El Korpset udfører alt el-arbejde efter den nye installationsbekendtgørelse HD-60364-serien for elektriske installationer.

  • Tekniq – garantiordning
  • Fejlfrie installationer
  • Løbende uddannede elektrikere
  • Vi er autoriseret

Projektforløb

Processen er enkel

Vi mødes og hører dine ønsker

Vi ser helst et fysisk møde for at se opgaven og komme med den bedst mulige pris.

Du modtager et fordelagtigt tilbud

Efter vi har beset opgaven, sender vi et konkurrencedygtigt tilbud, som både sikrer en høj kvalitet og en fornuftig pris.
UI Icons/lighting_icon

Du får udført din opgave til tiden

Vi udfører et godt hårdværk og fremsender en faktura for et godt udført arbejde.

Husk autorisationen

Ulemper ved ikke at have en autoriseret elektriker/elinstallatør

Ved ikke at bruge en autoriseret elinstallatør kan man, hvis uheldet er ude, risikere ikke at være dækket af forsikringen. Man kan heller ikke vide sig sikker på at det arbejde der bliver udført er sikkert eller lovligt. I værste tilfælde kan man få stød eller der kan opstå en brand. Derfor anbefaler vi altid at få lavet elinstallationer hos en autoriseret elinstallatør.

Forskellen på en elektriker og en autoriseret elinstallatør kan for mange være svær at forstå. Men en autoriseret elinstallatør har en længere uddannelse inden for faget og kan derfor også godkende det arbejde en elektriker udfører.

El- installationer for enhver smag

Alt inden for El-installationer

Hos El Korpset tilbyder vi alle former for El-installationer til private og erhverv. Det kan være alt fra udskiftning af stikkontakter til et større renoveringsprojekt hvor der evt. ønskes modernisering af alle El-installationer i hjemmet.

Vi udfører el-installationer i parcelhuse, sommerhuse, lejligheder og andre brygninger. Opgaverne kan være mange og El korpset rummer en bred pallette af ydelser af EL til hjemmet. Der er stort set ikke en el-opgave der er for stor eller besværlig for EL Korpset, vi udfører dem alle.

Boligforeninger

Mangler du en elektriker til en boligforening? Elregninger kan være en dyr post for boligforeningen, hvis lys står og brænder konstant, eller hvis dyre elpærer har højt strømforbrug. El Korpset tilbyder gennemskuelige priser.

Hos El Korpset kører vi service på alle former for elinstallationer. Vi indgår og tilpasser os nemt til boligforeningens ønsker. Vi giver gerne tilbud til større renoveringsprojekter og rådgiver altid hele vejen i processen.

Special-løsninger til overvågning af brønde og afløb i andelsforeninger og virksomheder.

EL Korpset har special-løsninger til overvågning af brønde og afløb, ved hjælp af beskeder over mobilen. Få en besked om forhøjet, -eller for lav vandstand. Eller en besked om strømsvigt, samt andre funktioner. Overfyldte brønde pga. strømsvigt eller for sen rensning af en brønd kan helt elimineres ved denne løsning. Undgå ubehagelige overraskelser og dyrere regninger. Ring til os for at høre nærmere.

Udskiftning af dørtelefon

Oplever du problemer med dørtelefonen eller skal du bare have sat et nyt dørtelefonanlæg op, kommer El korpset gerne og hjælper. Vi rådgiver dig til det rette valg.

Arbejdsmetoden under udførelse

Vi giver vi altid råd og vejledning. Vi identificerer nemt gamle elinstallationer og fortæller altid om det er en ulovlig elinstallation som skal udbedres. Vi har altid det rette sikkerhedsudstyr til opgaven, så vi kan udføre kvalitetsarbejde til alle vores kunder.

Behov kan være forskellige fra person til person, derfor er vi med dig hele vejen. Vi drøfter dine behov til den enkelte opgave. Det kan være råd og vejledning til intelligente installationer, placering af spot, antenne, netværk, belysning generelt, ladestander til elbil mm. Spørgsmålene kan være mange. Når du er kunde hos os deler vi altid ud af vores erfaring og kommer med de bedste løsninger.

 

Se flere ydelser

Brug for flere ydelser?

Få et uforpligtende tilbud

Få et godt tilbud inden for 24 timer. Vi er medlem af TEKNIQ, din sikkerhed for et godt arbejde.

Tilbudsformular

Vi forsøger altid at svare inden for 24 timer. Vi glæder os til at give den bedste service.